Ook dat duurt natuurlijk niet meer zo heel erg lang. Gewoontegetrouw eindigt het officiële MTC seizoen zo ergens begin oktober.

Dit jaar sluiten we het seizoen af op zaterdag 13 oktober. De locatie is nog niet helemaal zeker, dus die houden we nog even voor ons.

Wat wel zeker is dat het weer een prima feestje gaat worden met weer een heuse BBQ en voldoende bier en andere alcoholica .

Wat ook zeker is, is dat we net als vorig jaar weer een eigen bijdrage vragen voor het feest:
Leden € 10.-
Niet leden € 15.-

Opgeven kan en moet bij Anita en daar gelden weer dezelfde spelregels voor als in 2017: betalen bij opgave; niet betaald = niet meedoen

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel weer gezellig

Om dit alles te kunnen regelen hebben we natuurlijk wel wat hulp nodig bij het opbouwen en opruimen van de feestlocatie: opgeven kan bij Loek en Frans of via de app (opstellen in rijen van 3)

Wat gaan we verder doen die avond: natuurlijk gaan we bekend maken wie de TOERBOERCOMPETITIE 2018 gewonnen heeft. Even praten over de winterharde SNERTRIT met BREUDJE KNAK 2018; over de SCHOTS & SCHEEFSHOW van 21 september. We gaan kennismaken met José (as ze keumt), ons nieuwste MTC-lid en we gaan met tranen in de ogen afscheid nemen van een paar leden. Niet omdat het kan maar gewoon omdat het moet

Tot 13 oktober dus